Kako upravljati najnovejši tiskalnik vrste A3 DTF s strojem za sušenje prahu

Kako upravljati tiskalnik DTF?

DTF tehnologijaobstaja že nekaj let, vendar je postalo zelo pogosto v zadnjem letu.Bistvo te tehnologije je, da se s tekstilnim pigmentnim črnilom neposredno tiska na poseben PET film.Po tiskanju film vstopi v stresalnik prahu, razprši poseben prah na film, nato pa se film po brizganju posuši, nato pa se film z vzorcem za tiskanje navije na sprejemno napravo.Ta tehnologija vam omogoča tiskanje slik z veliko hitrostjo, ne da bi izdelek postavili samo na namizje, le položiti morate film, ustvariti postavitev s sliko in začeti tiskati.

Operacijski video

Na kanalu je tudi več videoposnetkov o delovanju tiskalniškega stroja. Dobrodošli, da kliknete videoposnetek stroja za toplotno stiskanje in sledite našimyoutube kanal

XP600
dtf tiskalnik

Specifikacija

Model XP600
Tiskalna glava Dvojno
Vrsta pigmentno črnilo na vodni osnovi
POČIVAJ V MIRU Tiskanje fotografij
Barve črnila 5 barv (C,M,Y,K+W)
Največja velikost tiskanja 300 mm
Dimenzija stroja 1650 (D) * 770 (Š) * 850 mm (V)
Bruto teža 200 KG
Napetost 110-220V, 50-60Hz
Mediji PET folija
funkcija Prašek za moko in sušenje
Suhi sistem Samodejna konstantna temperatura

Poudarki

DTF tiskalnikprihaja z dvojnimi tiskalnimi glavami Eps XP600.Ena je za belo črnilo, druga pa za barvno črnilo CMYK.Tiskalnik DTF je uporabljal ekološko pigmentno črnilo, ki je veliko gospodarnejše od črnila DTG.Sprejema vse vrste tiskanja s toplotnim prenosom na tkaninah z živahnim dizajnom.

DTF tiskalnik je izdelan s CNC finim rezkanjem.Ima popolno natančnost.Na tiskalniku smo uporabili linearno vodilo Hiwin.Poskrbite za popolno natančnost tiskanja.

Tiskalnik DTF ima avtomatsko kroženje belega črnila in sistem za mešanje.Zagotovite kakovost belega črnila in se učinkovito izogibajte šobam za blokiranje tiskanja.

Naša prednost

1) Več kot 20+ let izkušenj.
2) Vrhunske domače komponente.
3) Visokokakovostna proizvodna skupina, popoln sistem nadzora kakovosti.
4) Prilagojena sposobnost oblikovanja.

5) Dan hitre dostave, poln poprodajnih storitev.


Čas objave: 11. septembra 2021